Schelling Advies Logo

Over Schelling Advies

Schelling Advies BV is een klein advies- en detacheringsbureau op gebied van Verkeer en Mobiliteit in de regio Rotterdam – Den Haag. De kern van de dienstverlening is detachering gericht op advisering en projectmanagement. Daarnaast adviseren wij bij losse opdrachten. Dit is een uitdagende, leerzame en afwisselende manier van werken.

Ons visie is heel pragmatisch en eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat wij met onze kennis en ervaring van toegevoegde waarde zijn voor klanten. Dit zijn meestal gemeenten met een opdracht over verkeer, mobiliteit en infrastructuur. De meeste opdrachten hebben wij in de regio Rotterdam of Den Haag. Soms iets verder weg.

Wij werken op een hybride wijze met maatwerk voor onze medewerkers en onze klanten. Daarbij werken medewerkers deels bij de klant en deels bij ons op kantoor. En indien gewenst ook deels thuis. Per medewerker en per opdracht kijken we naar de wensen die er zijn zodat er een optimale werkvorm wordt gekozen. De medewerkers profiteren van de (inhoudelijke) kennis en ervaring van ons bureau. De dienstverlening is van hoog niveau doordat wij de kennis en ervaring van het bureau kunnen gebruiken. We helpen elkaar inhoudelijk en in algemene zin. Wij versterken elkaars competenties en leren van elkaar.

Een belangrijk kernwaarde van het bedrijf is persoonlijke groei. Via opleidingen, trainingen (inhoudelijk of persoonlijk), coaching en intervisie binnen Schelling Advies willen wij medewerkers de ruimte geven om te groeien. Wij bieden een leerzame en inspirerende werkomgeving. Fouten horen bij het werk, zolang we leren van onze fouten. Een veilige en vertrouwde werksfeer staat bij ons voorop. Wij zijn professioneel, kritisch, open en respectvol naar elkaar. Er is tijd voor gezelligheid.

Ab Schelling
this is img
Ab is de eigenaar en oprichter van Schelling Advies. Hij werkt sinds 1995 als projectleider en adviseur binnen het domein verkeer, mobiliteit, ruimtelijke ordening en infrastructuur. Hij heeft voor verschillende opdrachtgevers gewerkt, zowel voor gemeenten als voor adviesbureaus. In binnenland en buitenland. In 2012 heeft hij Schelling Advies opgericht. Op dit moment werkt hij voornamelijk voor gemeenten in de rol van projectleider of adviseur. Openbaar vervoer, fietsverkeer, versnelling woningbouw, bereikbaarheid en inrichting openbare ruimte zijn thema’s die in deze projecten aan bod komen.


Chris Visser
this is img
Chris is adviseur en ontwerper op gebied van verkeer en mobiliteit. Hij heeft al veel ervaring opgedaan in een aantal gemeenten in de regio Rotterdam. Daarbij was hij lid van diverse ontwerpteams. Chris heeft een speciale passie voor langzaam verkeer in relatie tot inrichtingsvraagstukken in het algemeen. Denkend vanuit de gebruiker, adviseren vanuit een bepaalde opgave, meedenken richting een oplossing om vervolgens (schets)ontwerpen te kunnen voorstellen. Daarmee is Chris een waardevolle teamspeler bij diverse vraagstukken rondom bereikbaarheid en verkeer.


Heb je interesse om je aan te sluiten bij ons team, laat het ons dan weten via onderstaande contactgegevens. Of kijk bij de vacatures voor meer informatie.